Sivu 1/1

Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: Su 2010-04-04 19:46:11
Kirjoittaja Masa
PSS9 kirjoitti:Tällä haavaa kaivataan taas ainakin ruuvinväännintä kun pleittien muovijalustat ovat kaikki ammuttu irti.
Tämä on nyt vähän OT, ja viestin voikin jossain vaiheessa siivota pois. Mutta harkitsemisen arvoista voisi olla, että seura investoisi johonkin bilteman viidenkympin akkuporaan/ruuvinvääntimeen ja teräsettiin. Kun tarvetta tuntuu aina silloin tällöin olevan, niin varmaan tuommoinen halvemman pään perussohlo vastaisi seuran tarpeisiin melko pitkään. Ja nyt kun lisätilaakin on, niin semmoisen säilyttämistä uudessa arkussa voisi harkita.

Tällöin ei ampujien tarvisi turhaa raahailla työkalujaan mukana, vaan senkin painon tilalla voisi roudata enemmän pyssyjä seurakavereiden kuolattavaksi ;)

Re: Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: Su 2010-04-04 23:54:47
Kirjoittaja PSS9
Masa kirjoitti:Mutta harkitsemisen arvoista voisi olla, että seura investoisi johonkin bilteman viidenkympin akkuporaan/ruuvinvääntimeen ja teräsettiin.
Otetaan harkintaan, joskin Riihimaan Mika jo kerran toi laina/lahjoituskoneen Haurille, mutta siitä oli akku hajalla. Eli koetetaan ensin vähän aikaa katsoa josko saataisiin jostain suunnasta tarpeettomaksi käynyt vehje lahjoituksena ja vasta sitten ostetaan. Tarkan markaneuron politiikalla saatetaan säästää nekin rahat, vaikka jonain kauniina päivänä Haurin kolhoosipyssyyn (ehdotan NC226:sta, hinta 380 €, sillä ainahan aito rautapyssy kaikki tylsät vakiotupperit Practicalissa voittaa :D).

Re: Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: Ma 2010-04-05 00:25:41
Kirjoittaja Masa
PSS9 kirjoitti: Eli koetetaan ensin vähän aikaa katsoa josko saataisiin jostain suunnasta tarpeettomaksi käynyt vehje lahjoituksena ja vasta sitten ostetaan. Tarkan markaneuron politiikalla saatetaan säästää nekin rahat, vaikka jonain kauniina päivänä Haurin kolhoosipyssyyn (ehdotan NC226:sta, hinta 380 €, sillä ainahan aito rautapyssy kaikki tylsät vakiotupperit Practicalissa voittaa :D).
Ihan järkevä ajatus sekin. Pyssyjä kuitenkin käytetään meidän treeneissä useammin kuin porakoneita. Jos uutena ostaa, niin Kiinalaisten taidonnäyte on varmasti passeli. Teräspyssy on muutenkin parempi tuommoiseksi "kylän polkupyöräksi", koska varmasti saa osakseen vähän kovempaa kyytiä ja karumpaa kohtelua kuin meidän omat pyssymme. Itse tietysti olisin puolueellinen NZ75:n suuntaan... ;) Toinen ajatus on se, että jos joku jäsen on päivittämässä kalustoaan, niin sitähän kannattaa ensin tarjota vanhaa pyssyään seuralle sopuhintaan, ennen kuin keltaiseen pörssiin rupeaa ilmoitusta laittamaan. Jos käytettynä saa halvalla, niin sitten voi tupperikin kelvata ;)

Re: Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: Ma 2011-01-10 21:43:56
Kirjoittaja PSS9
Pleittien varret alkavat olla lähes kaikki tyngiksi ammuttuja. Jos jollakin jäsenellä on ylimääräisenä viemäri-, salaoja-, keskuspölynimuri-, tms. enintään 10 cm halkaisijaltaan olevia muoviputkia, näitä toivotaan seuralle lahjoituksena. Jokin muukin pleittien varsimateriaali, esim. 4x4 puurimat tai vaikka pahviputket tms. vähintään 50 cm pitkät hylsyt huomioidaan.

Kiitoksia Eerolle pahviputkista, niillä pärjätään taas vähän aikaa.

Re: Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: To 2011-04-14 14:55:11
Kirjoittaja T3000
Moron!

Tontin tuossa juurikin tallin nurkkia ja löysin jo jokin aikaa sitten "kadonneen" akkukoneen, joka joutaa kyllä lahjoittaa kolhoosille :) Akkujakin on kaksi jotka jopa toimii.

Otan suristimen maanantaina matkaan.

Re: Haurin kalustotarpeet, lahjoitus/tarjouspyynnöt

Lähetetty: To 2011-04-14 14:59:42
Kirjoittaja PSS9
T3000 kirjoitti:Tontin tuossa juurikin tallin nurkkia ja löysin jo jokin aikaa sitten "kadonneen" akkukoneen, joka joutaa kyllä lahjoittaa kolhoosille :) Akkujakin on kaksi jotka jopa toimii.

Otan suristimen maanantaina matkaan.
Hyvä homma, nyt niitä on sitten kaksi, saadaan vähän vauhtia taulujen kiinnitykseen nitojille vähän turhan koviin kumeihin. Ja jos joskus päästään ulkokisojen kulisseja kokoamaan, ruuvipäristimet ovat siinä hyvinkin tarpeellisia pelejä.